Tjänster

Utöver att sälja ståldörrar och säkerhetsdörrar kan vi även hjälpa till med professionell installation, service och underhåll.

Installation och anpassning av ståldörrar

Våra egna montörer har många års erfarenhet av att arbeta med trygg installation av stål- och säkerhetsdörrar. Vi följer de regler och förordningar som gäller och ser till att installationen är säker och håller länge. 

I vår verkstad kan vi även specialanpassa dörrar om dörröppningen har udda mått. Vi kapar dörrblad och karmar för att hitta den perfekta lösningen. Dörrarna kan även förses med tittöga, extralås, elslutbleck, glasfönster och anpassade brytskydd om du som kund önskar det.

Hör av dig om du vill boka tid för installation eller om du vill ha hjälp med måttanpassning!

Underhåll och service

Vi utför även reparationer, allmänt underhåll och service av stål- och säkerhetsdörrar. Välj mellan att sluta ett serviceavtal där du får regelbunden uppsyn och service av dina dörrar eller om du endast behöver hjälp enskilda gånger.

Vi fixar allt från glaspartier och upphängning till dörrstängare och lås. Kontakta oss idag om du behöver hjälp med service eller reparation av din ståldörr!

Vårt produktutbud

Huvudfokus ligger på stål- och säkerhetsdörrar. Vi kan erbjuda våra kunder ett stort antal högkvalitativa dörrmodeller från eldande tillverkare i Sverige.

Ståldörrar

!nbrottssäkra och brandklassade ståldörrar för såväl lägenheter som offentliga miljöer. Vi kommer ut och mäter och specialanpassar dörrar vid behov. 

Aluminium- och stålpartier

Stora fasader, små fönster, enkeldörrar – vi tillverkar och monterar aluminium- och stålpartier helt efter kundens önskemål. Ett utmärkt sätt att skapa en inbjudande entré.

Portar

Vikport, slagport eller skjutport – vi kan hjälpa dig att leverera och installera en rejäl robust port. Vi hittar en lösning som passar dina behov.

Skyddsrum

Vi kan installera ditt skyddsrum som ska fungera vid de krissituationer det är avsedda för. Det handlar om mer än en säker dörr, även ventilation, vatten och avlopp ska dessutom fungera och skyltar ska vara tydliga och uppsatta på rätt plats.

Trädörrar

En klassiker i modern variant. Våra trädörrar är brand- och ljudklassade. Det finns också enklare modeller som inte är brandklassade. Våra trädörrar är brandklassade.

ståldörr säkerhetsdörr

Stryktåliga, brandsäkra och snygga säkerhetsdörrar